5.11.07

Contradiccions Científiques

1)La Ciència oficial pateix unes contradiccions ben ridícules que farien petar de riure a qualsevol criatura de parvulari de les més ignorants.
Actualment és fan recerques per saber si existeix vida intel·ligent fora de la Terra i mitjançant els enormes radio-telescopis s’intenta poder captar senyals que vinguin de l’Espai enviades per alguns hipotètics habitants d’altres galàxies o planetes propers. La fòrmula que usen els científics es la següent: si rebem senyals de radio-frequència de composició complexa, serà la prova de que existeix, un o uns, autors intel·ligents a fora l’espai còsmic.

---Això fins aquí es raonable, però passem al segon punt---.

2) Una sola cèl·lula del cos humà per no dir la composició d’òrgans que formen la persona humana (només per tenir un exemple), revelen una complexitat complicadíssima i programada cap a una finalitat concreta, i s'entén que només pot ser obra d'un Dissenyador Intel·ligent, i aquí la Ciència Oficial no menciona a Aquest Autor Intel·ligent, com si no existís de cap manera. A les hores, per explicar el procés de la complexitat irreductible dels mecanismes cel·lulars, la Ciència ho ha vist molt claríssim: S'ha creat per si sol i per evoluciò, sense que existeixi cap autor intel·ligent, segons la teoria de l'Evolucionisme.

Conclusiò: En que quedèm???? Si veièm senyals intel·ligents que venen del Cosmos, ja si creièm en un autor intel·ligent, i si veièm la complexitat de la natura, ja no creièm en un autor intel·ligent ????

¿¿Oi que sí, la Ciència és “sàvia”, veritat??
http://es.wikipedia.org/wiki/Dise%C3%B1o_inteligente