1.1.09

2009 L'any Darwin

Bon any 2009 a tothom.
Cal que estem al corrent que aquest any que acabem d'estrenar és celebra el 150 aniversari de la publicació del llibre-estudi de Darwin L'ORIGEN DE LES ESPÈCIES. Concretament és el dia 12 de Febrer el Dia De Darwin. L'Església Catòlica ja tenia prevista aquesta celebració darwiniana i també ha preparat un congres pel més de març , on NO hi han sigut convidads els científics creacionistes protestants americans, i ho trobo discutible, i em dol molt veure que l'Església no sigui més oberta en quant a les files del Creacionisme dels USA. Aquí tenim un artícle d'un científic espanyol del CESIC que parla molt desfavorablement del Darwinisme i diu que aquest any els darwinistes faràn una fastuosa celebració per celebrar en realitat un fet que és rés de rés. Son també interessants els comentaris que jo mateix he insertat en l'article d'e n'Emilio Cervantes.

3 comentaris:

Emilio Cervantes ha dit...

.....o la Preservación de las Razas Favorecidas en la Lucha por la Supervivencia"

No olviden la segunda parte del título, puede ser útil para orientarse.

Silveri Garrell ha dit...

Gracies Emilio, però el problema d'un títol de llibre és que ha de ser curt i abreviat.

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Silveri, al final del post que citas de mi blog hay una actualización que muestra que el DI sí estará presente en ese congreso. Copio y pego:

Actualización: en 2cat24 mencionan algunos de los que sí han sido invitados: "A la conferència participaran especialistes com el premi Nobel Werner Arber, el neuròleg Marc Jeannerod o el premi Templeton Michael Heller, entre altres.!

Anna ha buscado quienes son estos insignes personajes y se ha encontrado con una pequeña sorpresa: Werner Arber es partidario y defensor del Diseño Inteligente. Observen que el artículo anterior está publicado en la web del Institute for Creation Research.

Por otra parte, Heller no es biólogo ni tiene trabajos científicos sobre temas relacionados con la evolución (o ausencia de ella). Jeannerod es médico y tampoco tiene trabajos sobre el tema.
Con ello quiero decir que la selección de ponentes no se ha hecho en función de su competencia en el tema sino de arrimar el ascua a su sardina (véase el "congreso científico" de Zaragoza el año pasado).
Y conste que no me parece mal porque prefiero que la Iglesia Católica se manifieste como es.

Emilio: la segunda parte del título es útil para orientarse en cuanto a las ideas y formas de escribir de hace 150 años.

Saludos