23.1.09

Museum Creation

Es comencen a trobar excel·lents vídeos del Museu De La Creació però la majoria en anglés AQUÍ, i també aquest de la televisió de Bilbao (Bilbovisión) on ens parla un periodista espanyol més aviat crític explicant tot l'entramat AQUÍ, i també un vídeo en anglés subtitulat en espanyol AQUÍ.

2 comentaris:

skizo ha dit...

Silveri,

el periodista español es Luis Alfonso Gamez, que porta el blog Magonia. Un blog esceptic i cientific, on desmunta moltissims dels fraus esoterics, paranormals i pseudocientifics, entre ells, el creacionismo o els ovnis que tant t'agraden. De fet, et recomano una web que va fer fa uns anys que es deia "Ovnis a Mogollon". Es molt completa. Potser t'agradara. Si ho posses al google et sortira segur.

El que volia dirte es aixo, que no es que sigui "mes aviat critic", es que ho es totalment. Es, entre altres coses, l'organitzador de les Jornades de Darwin, que es realitzen cada any a Bilbao em sembla.

Es un gran home, un gran divulgador cientific i un gran esceptic.

Em sorpren que surti pel teu blog.

Salut!

Silveri Garrell ha dit...

M'ha cridat l'atenció una seqüència del video quan parla el periodista i diu que el Museu Creacionista és perillós pels infants ja que els emplena el cervell de mentides científiques i quan siguin grans seràn uns retrassats. ¿Des de quan la Biblia i les religions converteixen en retrassats a les persones??