17.9.08

Congrés en Roma: Evolucionisme

Ens espera pel març del 2009 un congrés a Roma sobre el tema Evolucionisme. La cosa és comença a posar molt interessant, tant interessant que treu foc pels queixals per la gran discusió que existeix sobre el tema a nivell mundial, especialment als EEUU. Almenys veiem com els de Roma es comencen a bellugar que ja era hora. Ja estarèm a l'aguait, almenys jo mateix amb aquest blog. Els artícles del Google ho posen amb detall no cal escriure rés més. Però encara hem d'esperar 6 mesos. CONGRÉS ROMA EVOLUCIONISME.

1 comentari:

skizo ha dit...

No existeix cap discussió a nivell mundial com tu dius sobre la evolució. Això es el que vosaltre voldrieu, aixi li donarieu status de ciencia a una cosa que unicamente es pseudociencia.

El post sobre el llac de Banyoles es ridicul. Et contradius o no saps diferenciar entre termes. Una LLEGENDA mai pot donar una PISTA, perque es això, una LLEGENDA. I una LLEGENDA es un compte inventant. Per cert, com les religions. Mirem'ho d'una altre forma: La llegenda de que una de les gargoles de la Catedral de Girona es una bruixa que abans de convertirse en gargola tirava pedres a la gent no es cap pista de que els homes es puguin convertir d'un dia per l'altre en gargoles.

Tot i que vist lo vist, potser tu si que ho creus.


Salut.