2.3.09

Enciclopèdia Britànica Any 1771

Era una enciclopèdia capdavantera a nivell mundial del seu temps d'una Englaterra conqueridora i imperialista fins pels descosits que no parava d'ocupar nacions com per exemple La India, motius els quals que indiquen que devia estar al dia dels més recents descobriments científics. En aquesta enciclopèdia d'aquells anys 1771 posava que la Terra tenia poc més de 6.000 anys. Quins son els intrusos, doncs???, son en Darwin i companyia que han vingut fa poc temps i ho han capgirat tot. Com pot ser que durant 18 segles s'han cregut les teories d'una manera i només fa 200 anys és creuen d'un altra???. De fora vingueren i de casa ens tragueren, i ara tenim a casa nostra els ocupes Darwin i Cia. ENCICLOPEDIA BRITANICA EDAD TERRA .

1 comentari:

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Com pot ser que en tants de milennis s'han cregut les teories d'una manera i només fa 200 anys és creuen d'un altra???

Hombre Silveri ¿realmente hace falta responder a esa pregunta? ¿No sabes NADA de la historia de la ciencia?
¿Tienen que aceptar en Noruega que los truenos son el martillo de Thor porque se haya creído semejante cosa durante siglos o milenios?
¿Es que un error debe ser aceptado porque es viejo?
La Britannica reflejaba lo que se sabía o suponía en su momento, cuando la ciencia apenas asomaba al mundo. Hoy refleja lo que se sabe en la actualidad. ¿A que no hablaba de vacunas ni de ordenadores?