16.3.09

Anal·lisi De La Frase

La frase en qüestió es la que pronuncien habitualment els teólegs catòlics a l'hora de criticar al creacionisme, en aquest cas la frase la van pronunciar en el congrés de Roma sobre Darwinisme i la frase diu així: "el creacionismo es el intento de introducir en el análisis científico un dato teológico". Contesto que també la naturalesa és pot veure amb ulls teológics i és ben lícit ja que és conforme a la Doctrina Cristiana, de la mateixa manera que en sentit contrari també és pot veure la naturalesa només amb ulls materialistes-científics i en aquest segòn cas és totalment il·lícit pels creients cristians segons la Doctrina Cristiana. Existeix una obssesió en voler separar el que és Teologia del que és Ciència quan en realitat les dues poden ser Ciència i poden anar perfectament de bracet. Però en aquest cas l'Església vol quedar bé amb els poders fàctics mundials de la Ciencia Oficial i els teólegs católics miren de no "molestar" a aquesta Ciència poderosa perquè no s'emprenyi, es el que en podriem dir: no amoinar al monstre que podria mossegar.

3 comentaris:

skizo ha dit...

Silveri,

el que escrius unicament demostra que no saps el que es ciencia i el que no ho es.

Per cert, m'agradaria sapiguer la teva opinio envers als fets de la vida d'un noi que la ciencia ha salvat fa uns dies i que l'esglesia, la fe, el catolicisme, volia matar. Si, el cas del noi i el seu germa recent nascut que li va permetre curarse. Espero una argumentacio convicent. Res de copiar fragments d'aqui i d'alla, que si de la Biblia o de Hazteoir. No no. Una argumentacio propia que no t'hagin implantat desde els teus "poders factics".

Salut.

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: ja tenia feta una opinió sobre el nen medicament aquí ( http://silverigar.blogspot.com/2009/03/ninos-medicamento.html )Encara que faig menció de la Teoria Evolutiva només en l'aspecte acceptable de la sobrevivència dels més forts, la qual es de sentit comú i no cal ni ser científic per veura-ho clar: els més forts tenen més possibilitats de sobreviure.

skizo ha dit...

Tens rao Silveri, error meu.

No havia vist que ja hi havies escrit en l'altre blog.

Sorry!! :p :)

Ja m'ho mirare!

Salut!