5.3.09

Artícles Catòlics, Darwinisme

El Forumlibertas ens comença a treure algún artícle del que s'esta coent al congrés de Roma, el congrés sobre Darwinisme tan esperat. Em temo que l'Església Católica em decepcionarà de tot el que espero d'ella en el tal congrés. No crec que fàcin sant a'n Darwin però tal com van les coses poc se'n mancarà i al final els creacionistes americans seràn els dolents de la pel·lícula. He copiat aquest paràgraf de l'artícle que menciono: Asimismo el biólogo y filósofo estadounidense Francisco Ayala ha constatado que las religiones y los creacionistas chocan frontalmente ya que para los segundos “Dios es un mal ingeniero” a tenor de “los numerosos errores que suceden en la naturaleza”. Realment diu disbarats de campionat aquest paràgraf, ¿¿des de quan els creacionistes diuen que Deu es un mal enginyer???, ¿¿es que en aquest bloc no han sortit prous vincles i artícles amb prou material que demostren el contrari??, ¿¿es que en les conferències i llibres dels creacionistes és fa cap menció de Deu com a un mal enginyer??, em sembla que el tal intel·ligentíssim Francisco Ayala s'ho hauria de fer mirar. Ja es una vertadera llàstima que l'Església no s'assessori per altres científics que defenssin més el Creacionisme, però l'Església vol nedar i guardar la roba, es una institució de poder.

3 comentaris:

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Silveri, es evidente que la cita es errónea y antes de creértela y hablar de que Ayala debería "mirarse el cerebro" (hay que tener valor para decir eso) deberías haber revisado algo anteriores declaraciones suyas, donde ha tocado ese tema.

Silveri Garrell ha dit...

Angel: decir que álguien debería hacerse mirar su cerebro no es insultar a nadie, es la coletilla "se l'hauria de fer mirar" que se usa siempre en catalán.

Silveri Garrell ha dit...

Pues he quitado lo de "mirarse el cerebro", admito que tienes razón". Saludos.