7.12.07

Animals Increïbles

En certa manera la Ciència Oficial ho amaga, perquè si no fos així tothom n'estaria assebentat i la noticia sortiria en primera plana en els llibres de text de la mainada dels col·legis. Per la meva part confesso que també ho ignorava, sobretot les mides increïbles de les libèl·lules i les cucaratxes. Ho he copiat i enganxat abaix tal com surt en una pagina de Materials Conferències Científics Creacionistes.

¿¿¿Unes libèl·lules d'un metre???, ¿¿Des de quan la Ciència Oficial n' ha fet noticia de primera pàgina???-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LIBÉLULA -- 1 METRO
TORTUGA -- 4.5 METROS
RINOCERONTE -- 5.5 METROS
TIBURÓN -- 26 METROS CASTOR -- 2.5 METROS CIENPIES -- 1.80 METROS CHAPULÍN (SALTAMONTE-- 60 CM. CUCARACHA -- 45 CM.
(Todo vivía más años y crecía más grande antes del diluvio.)

CIENTÍFICS CREACIONISTES CONFERÈNCIES

2 comentaris:

Jordi Bassas ha dit...

Els enigmes del gegantisme, científicament provat, de l'època "prediluviana", no han estat degudament tingut en compte per les ciències naturals. Per exemple, ben pocs paren esment de la impossibilitat de subsistència d'aquestes bestiasses, sotmeses a la força de la gravetat del nostre planeta.

Que la força de la gravetat impedeix el creixement desmesurat dels animals terrestres, ens ho demostra el fet de que, en l'actualitat, el gegantisme animal només és possible en el medi aquàtic. És a dir, en l'únic medi on la força de la gravetat queda parcialment neutralitzada per l'empenta cap amunt, segons el principi d'Arquímedes.

L'única teoria que conec, que explicaria de forma satisfactòria el fenòmen del gegantisme d'eres geològiques remotes, és la de l'astrònam austríac Hans Hoerbiger, segons la qual la Terra ha tingut altres satèl.lits abans de la Lluna, tots els quals s'han estavellat finalment damunt del planeta (com passarà, segons ell, amb l'actual). Aquests presumptes satel.lits "pre-lunars", en acostar-se a la Terra haurien neutralitzat part de la gravetat terrestre, fomentant el gegantisme. No sols això, sinó que haurien provocat una alteració de la superfície dels mars, degut a una "macro-marea", que, després del cataclisme de l'impacte haurien fet retornar el nivell del mar a la situació inicial provocant horroroses inundacions que les antigues cròniques haurien descrit com a "diluvis".

Com diuen els italians, "se non è vero è bene trovatto". Tanmateix, no deixa de ser una hipòtesi suggerent, oi?

Salutacions cordials

Silveri Garrell ha dit...

Gracies Jordi pel teu interessant comentari. Referent a la força de gravetat i altres fenòmens, els creacionistes no s'han quedat curts en la seva web: Respuestas en Genesis.