14.2.09

El Darwin Falssificat

Algunes de les frases lapidaries que s'atribuieixen a Darwin no son pròpies d'ell mateix i son muntatges de conveniència dels seus seguidors que, s'aprofiten de la ignorància de la majoria de gent que no han llegit els llibres d'en Darwin. També en la Xarxa circulen molts artícles crítics sobre certes cites modificades.

6 comentaris:

Angel ha dit...

Ese enlkace menciona una (1) frase.
Y tal vez he sido un poco apresurado pero no he encontrado esa frase en la web del bicentenario del London Museum History ¿has verificado que sea cierto?
Saludos

Silveri Garrell ha dit...

Para verificarlo tendríamos que leer el libro de Darwin que nos daría un poco de trabajo pero, resulta que ya en Internet otros nos han hecho la dura faena por nosotros y podemos confiar en éllos. Googleando las palabras sueltas "citas darwin frases libro" se encuentra esto: http://www.google.com/search?q=citas+darwin+frases+libro&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADBR_es

Cuidado con el museo Darwin que al entrar se puede coger un virus, sobretodo no abrir ningún archivo.

Angel ha dit...

No, no me refería a que Darwin lo hubiera escrito (sí, sería un poco trabajoso mirarlo) sino a que no figura donde dicen que figura, en la web de London Museum. Tal vez estuvo y la han quitado, no sé.

skizo ha dit...

Silveri,

en que et bases per adjudicar lautoria de les cites a gent seguidora de Darwin, i no pas a gent antidarwinista que podria utilitzar aquest fet per a tergiversar?


Molt noble de part teva, reboses noblessa i honorabilitat, vamos...vaja vaja.

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: em baso amb el que trobo a la Xarxa, no m'invento rés, tens els links a la teva disposició.

Jaume Clavé Cinca ha dit...

Aquestes frases atribuïdes a Darwin tampoc les trobo tan genials. Poden ser veritat o poden ser mentida en alguns casos, que si els que s'adpaten, que si els més forts. El pobre home geperut, com es que va sobreviure amb els pulmons aixafats? Tot és mentida. Silveri segueix picant fort contra l'evolucionisme, que ha fet molt mal, però s'acaba. És un luxe teenir una web catalana contra l'evolucionisme. Necessita milions i més milions d'anys per justificar les seves teories, i aquesta premisa és quelcom que encara està pendent de demostració científicament. El llibre de Joachim Zillmer, Darwin se equivocó, resulta demolidor per als que encara "creuen" que han existit milions d'anys. Com és que els llacs de la terra no estan plens de llims, de fang...? Això per citar una dificultat entre dotzenes d'altres.