10.10.07

Les Pedres de Ica

Unes pedres en forma de còdols rodons i més aviat d'un pes de quilo van ser trobades en Ica (Perú) en les quals és veuen unes escenes gravades de transplantaments d'òrgans i altres representacions de tecnologia avançada. Es també un exemple que posen els Creacionistes com a prova de que la Humanitat en la més remota antiguitat també podria ser que estigues desarrollada amb cultura i intel·ligencia com actualment. A aquesta Humanitat se la considera la "avant-diluviana". Ja sols manca saber si les pedres de Ica son realment vertaderes o son una falssificaciò però, sembla que la cosa s'inclina més cap a la primera suposiciò.
http://www.piedrasdeica.es/claves.html

2 comentaris:

J.SERNEGUET ha dit...

Hola Silveri,
Fa temp que se de tu i trovo molt interesants les teves investigacións, axi que m'agradaria tenir un contacte mes profund amb tu.

http://www.piedrasdeica.es/

Atentament
Josep Serneguet

Silveri Garrell ha dit...

Salutacions, Josep, he goglejat el teu nom "Josep Serneget" i veig que ets un investigador de categoria. També he anat a les teves fotos de Facebook. Jo sols poso als meus blogs tota la materia que trobo relacionada amb el Creacionisme, però no tinc gaire pressupost per fer viatges. Ja ens anirèm veient. Silveri G.