6.5.06

El Buidatge d'un Gran Mar

Posted by Picasa
Un turista contempla el gegantesc regueral del Gran Cañón del Colorado. La Ciència Creacionista ha trobat l'explicació científica de l'excavació ràpida d'aquest grandiós esvoranc: un mar per aquí és va buidar. Per a més detalls, hauria haver sigut com a mínim de la cabuda del Mediterràni per fer la feina de desgast de la rasa. El fenòmen se suposa que va ser un aixecament sobtat del Continent Americà i l'enorme massa d'aigua d'un gran mar atrapat dintre el Continent és va drenar per una escletxa fins a excavar aquest gran regueral. També cal suposar que els materials de l'escletxa podien ser sediments recentment dipositats que encara no s'havien endurit (cimentat), i d'aquí que la força de l'aigua ho tingués més fàcil per desgastar l'esvoranc.

Allò que segons la ciència oficial s'ha menjat el Riu Colorado en aproximats 3 milions d'anys, molt bé s'ho podia menjar el buidatge d'un gran mar similar al Mediterràni en només un any: l'Any del Diluvi.

¿¿O és que, amb moltíssim més cabal d'aigua no és pot obrir la bretxa amb moltíssim menys temps, si ademés el material és tou com el fang??

Més tema aquí Gran Canon del Colorado (Sense la Ñ, perque amb Google dóna problemes) Torno a posar el vincle modificat amb l'enye per veure si funciona bé amb el temps Gran Cañon del Colorado

Foto de gran resolució aquí http://es.wikipedia.org/wiki/Imagen:Grand_Canyon_cloud.jpg