22.10.11

Harun Yahya TV

El ben plantat autor creacionista del famós llibre Atles De La Creació, Arun Yahya, fent una tertulia i com a detall molt curiós rodejat de belles senyores, cosa que en certa forma contradiu una mica les normes i costums de l'Islam de separació de sexes. Exhibeix una medalla que li van regalar en un campament de militars americans on hi va fer una conferència creacionista.  En el video fa una mena de discurs teològic sobre la fi del mon, en aquest cas la fi de les guerres i la vinguda d'una mena de pau mundial, fent referència també a Jesús considerant-lo un gran profeta. També menciona varies vegades el Darwinisme i diu que als EEUU son el pais del mon on menys persones creuen en L'Evolució. Si tots els que professen la religió islàmica fossin com aquest home a ben segur els cristians i els musulmans ens entendriem a la perfecció.  Gracies, Arun, per la teva teologia, pel teu Creacionisme i per tots els teus videos que es troben aquí    https://www.harunyahya.info/es/obras/tipo/videos

2 comentaris:

Ángel M. Felicísimo ha dit...

A este sujeto se le condenó a tres años de cárcel en Turquía por "crear una organización ilegal para lucro personal y otros fines delictivos". Menudo ejemplo nos pones.

Silveri Garrell ha dit...

Angel: gracias por tu presencia. Este problema del presunto delincuente ya lo comento en la entrada Atles De la Creació Gran discussió, que se encuentra en el linck final de los de cabecera de esta pagina pagina. Saludos.