22.11.08

La Revolució De Mart


El llibre del meu amic escriptor Jaume Clavé que també tracta dels OVNIS i des d'una òptica cent per cent cristiana catòlica, es dels pocs o dels únics que en la Xarxa és troben d'un autor catòlic ja que els primers estudiosos divulgadors de filosofia entre ovnis i dimonis van ser els protestants. Les imatges de la portada son molt originals, uns ulls esfèrics que simbolitzen el planeta Mart, i hem de comptar que Mart fins i tot s'assembla molt a l'esfera en forma d'ull ja que te una grandiosa muntanya amb un cràter al cim que donen una imatge semblant a la nineta de l'ull posada damunt d'una bola. No he pogut trobar per Internet cap imatge de la portada d'aquest llibre i m'he decidit a fer-me la foto jo mateix del meu exemplar que fa poc he comprat, encara que, l'ediciò en català ja la vaig llegir fa uns quants anys. Alguns detalls que surten en el llibre i que no ho posa l'index, son la tomba de Noé que suposadament segons l'autor està en Santiago de Compostela (Galicia) i és l'origen de les pelegrinacions milenaries fins i tot d'abans del Cristianisme, i també la teoria de que en el Sistema Solar molta cosa es artificial, especialment la cara de la lluna que presenta una cara humana en l'hemisferi nord, l'hemisferi on s'hi han desenvolupat les més importants civilitzacións. Cada vegada que miro la cara de la lluna, em recorda les paraules escrites en el llibre La Revolució de Mart. Algú va fer expressament el dibuix de la cara humana que veiem en la lluna, es massa casualitat que precisament en l'hemisferi nord la veiem normal i en l'hemisferi sud la veiem a l'inrevés però, cal tenir en compte que les grans civilitzacions antigues del principi de la humanitat van nèixer a l'hemisferi nord, i això lliga bé en quant la cara humana de la lluna en el nord la veiem en posició correcta perque és va destinar aquesta cara a l'hemisferi nord especialment. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Aquest llibre i els altres d'en Jaume Clavé és poden comprar per Internet. El millor per cercar-los i trobar l'editorial respectiva és fer servir el Google escanejant el títol del llibre, en català o en castellà, després en la pagina de la llibreria ja expliquen com és pot fer el pagament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciat Silveri, t'agraeixo molt que hagis parlat del meu llibre La revolució de Mart. La revolució marciana que s'apropa, serà molt més important que la revolució copernicana de Copèrnic i la francesa, crec jo. En fi, val a dir que ningú el compra, què hi farem? Algun dia el pagaran a preu d'or, cla, cla...! Jo quan miro la Lluna sovint penso, el Silveri potser la mira.
Bon Nadal, amic.

Jaume Clavé Cinca ha dit...

AMIC SILVERI:
Moltes gràcies per difondre els meus llibres i La revolució de Mart en especial. La veritat és que no se'n ven quasi cap, la gent no saben el que es perden. Els porten enganyats i tan contents!
I sovint quan miro la Lluna també penso en tu. Se l'estarà mirant també el Silveri, dic, aquesta cara artificial?
BON NADAL, SILVERI,I M'AGRADARIA QUE COM NOÈ FESSIS MOLTS I MOLTS ANYS, ENCARA QUe FOSSIN NOMÉS DE 9 MESOS, COM ABANS DEL DILUVI.
Amci, Jaume Clavé

Silveri Garrell ha dit...

Jaume, gracies per les teves felicitacions de NADAL. Igualment et faig la rèplica: SANTES I BONES FESTES, amic.