7.11.08

Terra i Mart, Proporcions, Distàncies

Aquesta imatge forma part dels materials creacionistes, i ve a demostrar les immenses distàncies que hi ha entre els planetes del sistema solar comparades amb les dimensions dels mateixos planetes. Aquí veiem que si la Terra estigués en l'escala d'un diàmetre de 10 centímetres, al planeta Mart li correspondria tenir un diàmetre de 5 centímetres en la mateixa escala, però alerta, ¡¡¡això és el súmmum!!!, tenint en compte l'escala de les dues "boletes" (la Terra i Mart), la distància entre l'una i l'altre hauria de ser de 750 metres, quasi un quilòmetre entre dues "boletes" del tamany d'un ou de gallina. Podem fer la prova ficticia d'agafar una pistola i disparar un tret contra la "boleta" que representa Mart de forma que la boleta s'esberli i els trossos vagin llançants en la direcció cap on està la Terra (a 750 metres) i podem plantejar l'endevinalla: ¿¿¿quantes partícules del planeta Mart (boleta) han anat a topar amb la Terra (boleta). Em penso que ha de ser molt més que un miracle si una explosió en el planeta Mart (planeta real) ens fa caure algunes pedres sobre la Terra (planeta real), pedres denominades "meteorits", que la Ciencia Oficial s'entesta en voler demostrar. Seria molt més difícil, que no pas, que ens toqués la loteria. (Una cosa son els "meteorits" que cauen en la Terra però el problema es que puguin ser procedents de Mart.)

2 comentaris:

skizo ha dit...

Y la conservacio d'energia us la passeu pel forru no? El que fas es una falsa analogia, no te res a veure extrapolar aixo a magnituts cosmologiques. Que en feu de la conservacio d'energia? desapareix misteriosament? uiui algu de vosaltres va aprobar alguna vegada un examen de fisica? pq si es mitjançant aquestes metodes i idees, ho dubto molt eh...

Si aquesta es la "ciencia creacionista", demostra la coneixensa que teniu de lleis fisiques y matematiques....

skizo ha dit...

A més, fas una falsa analogia encara mes aberrant, agafant una pistola. Perque no proves, per exemple, de disparar a la boleta de Mart amb una misil AM-RAM?

Be, no mextranya pero, es ben be el que soleu fer sempre, manipular.