18.10.08

Velocitat de la Llum Variable

Avui també circula entre els científics la teoria de la velocitat variable de la llum, la qual contrasta amb la teoria de n'Einstein de que segons éll la velocitat de la llum es constant i invariable. Fins ara la ciencia oficial reconeixia a Einstein com a un "guru" infalible en quant a la teoria de la velocitat de la llum però, per Internet ja es troben altres informacions que la majoria desconeixiem i el caràcter de líder màxim de la Ciencia atribuït a n'Eintein és comença a ensorrar, al sortir altres descobriments que contradiuen els de n'Einstein. Això ve molt a compte a l'hora de considerar l'edat del Cosmos basant-nos en la Ciència Creacionista, ja que la llum de les galaxies que ens arriba actualment de milions d'anys enrera podria ser que sols ens arribés d'entre 6.000 anys i pocs milennis més.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pica sobre el meu nick i mira quines són les conseqüències que hi podria haver si augmentés la velocitat de la llum.

Silveri Garrell ha dit...

Ase: ja me'l guardaré el vídeo de n'Assenyat, però al final acaba amb una frase molt dogmática que sembla posseir la veritat absoluta.

Silveri Garrell ha dit...

Escolta Asse: M'interessaria tenir el text complert que surt en el vídeo, del vídeo no és pot copiar. Resulta que per fer un anal·lisi detallat d'uns textos s'han de tenir els textos posats en una pàgina. El problema dels textos posats en pel·lícula és que s'hauria de retrocedir cada vegada que vols recordar el començament. Aquest sistema dels textos en pel·lícula no crec que resulti ja que més aviat els vídeos son per les imatges, no pels textos. T'agrairé molt que em puguis treure els textos d'algún lloc. Salutacions cordials.

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Lo de que la velocidad de la luz pudo alguna vez ser diferente es una hipótesis, no una teoría, y no tiene sustento experimental ni teórico.
Dicen que explicaría cosas pero también tendría que sustituir todas las bases actuales de la física por otras alternativas, algo bastante más complicado.
Por cierto: la velocidad de la luz es constante en el vacío, no cuando se propaga en otros medios.
Saludos.

Silveri Garrell ha dit...

Angel: en los artículos que salen del Google en muchos de éllos pone "teoría", no es algo que me haya inventado yo.

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Silveri, yo no digo que te lo hayas inventado sino que es un error, un término mal empleado.coneer