30.10.08

Raigs De Llum Dels Ovnis

Els raigs de llum que surten dels plats voladors son un repte a la ciencia actual d'allò més indescriptible. Son raigs coherents tipus lasser però que tenen la característica de que en alguns casos observats s'allarguen lentament i és repleguen lentament sobre ells mateixos desafiant les regles de la Física, com si fòssin una antena o una barra que s'allarga i s'escurça de forma controlada. En algunes observacions els raigs s'interrumpeixen abans d'arribar a l'objetiu i tornen a reemprendre la línia recta arribant a l'objetiu seleccionat per observar, una forma de "tanteig" mitjançant un raig de llum perllongable i replegable a voluntat que te el poder de quedar interrumput en el seu trajecte sense que cap objecte opac ho provoqui (recordem que la llum és propaga a 300.000 quilòmetres per segon sense fer cap pausa entremig, a no ser que si posi un objecte opac que faci barrera ), i en aquests raigs de llum la llei que coneixem de la Física queda fora de joc. Els temes LLUM del blog.

4 comentaris:

skizo ha dit...

Osti Silveri,

ara t'ha donat pels plats voladors?

Sen's dubte tu i jo mai podrem arribar a opinar el mateix de res. On has vist que els SUPOSATS raigs dels SUPOSATS OVNIS son un repte per la ciencia actual?

Ni de lluny home! No hi ha cap branca cientifica seriosa que estudii aquest SUPOSAT fenomen, que en el 99% dels casos han resultat se fraus voluntaris o involuntaris, pero fraus al cap i a la fi.

Pero en fi, la credulitat es un dimoni molt fort.


Salut.


P.D: Per cert, els extraterrestres creuran tambe en el Deu judeocristia? Perque el teu deu ha de ser el vertader i no el d'ells o el dels arabs, o el del perses o etc etc etc? Segurament, si els extraterrestres ens visitesin, seria perque d'entre altres coses, haurien oblidat el que es la religio. Un concepte retroactiu, que empresona, imposa i redueix qualsevol intent de progres cientific.

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: veig que no has llegit els meus articles anteriors a aquest del plat volador. El que dic més enrera es que els extraterrestres son ben segur "dimoniets" disfrassats de petits homes capgrossos. Si vols saber que es un "dimoni" agafa el diccionari o la wikipedia.

skizo ha dit...

Silveri, si t'he escrit es perque en efecte m'he llegit tot el que has dit anteriorment.

La veritat es que t'he de dir que m'havia sorpres veure que parlaves sobre ovnis i tal, ja que es un tema que domino força be, almenys desde la part critica.

Perdona'm, pero no acabo d'entendre el teu plantejament.

Dius que els extraterrestres son dimonis, literalment?


perdona'm pero no entenc el to en el que pronuncies aixo.

Podries especificar una mica mes?


Salut Silveri.

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: em penso que ja ho especifico tot el que puc i mira que m'hi trenco la closca per escriure-ho ben clar. Tot el tema OVNI sortirà al blog classificat amb l'etiqueta que posa OVNIS (columna lateral esquerra)