5.11.11

Els Cromosomes De La Troballa De La Sang

¡¡¡Realment impressionant !!!. Per fi han traduït amb subtítols a l'Espanyol el vídeo d'en Ron Wyatt que parla de examen científic de la suposada sang de Crist trobada a damunt de la suposada Arca De La Aliança que ell mateix, en Wyatt, va descobrir. Podem veure en el vídeo que al final es posa i tot a plorar d'emoció.  Per mes detalls, la sang humana te uns 23 parells de cromosomes que resulten 46 en total, 23 de la mare i 23 del pare i un sol cromosoma que determina el sexe. En la suposada sang de Crist analitzada diu en Ron Wyatt que els científics de laboratori hi van trobar sols la meitat de cromosomes que correspondrien a un ésser humà en aquest cas només 23 amb un cromosoma definidor del sexe masculí. Ademés per poder veure la sang humana amb els seus cromosomes sota el microscopi, la sang ha de ser recent extreta del ésser huma i no pot ser sang de 2.000 anys endarrera. Tot plegat sembla demostrar que la suposada sang de Crist trobada per en Wyatt estava encara viva a damunt de l'Arca De L'Aliança, que podem entendre que Crist es viu i ressuscitat i la seva sang conserva les propietats de la sang viva. S'entén que la sang de Crist sols porta els cromosomes de la seva mare, només la meitat, ja que no va tenir un pare humà. Que cadascú cregui el que vulgui però no deixa de ser un descobriment molt curiós fet pel mateix descobridor de l'altra Arca, l'anomenada Arca De Noé, i que el nostre personatge Ron Wyatt ens mereix molta credibilitat. La Wikipedia porta un article molt extens sobre genètica i composició dels cromosomes humans i altres éssers vius.

7 comentaris:

Angel ha dit...

Curioso. Obviando el problema de que un mamífero haploide es imposible (cosas de la duplicación celular necesaria para el crecimiento, por ejemplo), si Cristo hubiese heredado solamente los cromosomas maternos tendría un cromosoma sexual X, es decir, femenino. El cromosoma Y no podría estar de ninguna manera en su cariotipo.

Silveri Garrell ha dit...

Bueno, Angel, aquí el que hace la magia es el mismo Creador por quien nada es imposible, y con los cromosomas el Mago Dios hace los malabarismos que quiere..

carlos palos ha dit...

Silveri: a mi este tipo de descubrimientos me interesan, me llegan, me los creo bastante aunque, lógicamente, no considero que deban imponerse como de fe. Espero poder ver el video con sonido, pues mi ordenador carece de él.
Carlos Palos

carlos palos ha dit...

No sé si se ha publicado mi anterior comentario, por si acaso insisto en que desde la fe y gracias a la ciencia de vez en cuando te encuentras esos "caramelos".

carlos palos ha dit...

En cualquier caso, si se dice que fue concebido por obra del Espíritu Santo, pues ya se ve que Dios hizo aparecer en el interior de María el aporte necesario para que surgiera el embrión.
NO termino de entender por qué tiene que estar la sangre de Cristo en el Arca

Silveri Garrell ha dit...

Carlos: no crec que és tracti d'imposar cap creença sinó mes aviat de difundir uns descobriments que poden acostar a Deu a molta gent i que no tenen cap sospita de que siguin un engany del Diable, com també ho son els miracles de Lourdes.
El curiós es que el personatge Ron Wyatt es protestant, a diferència de la Bernardette que es católica. Però entre protestants i católics molt bé podriem compartir aquests temes i potser ens acostariem una mica mes. Em penso que des del punt de l'Ecumenisme aquesta mística Biblica hi feia falta. Una vegada una senyora dels EEUU que escriu un blog a la web INFOCATÓLICA em va contestar que Ron Wyatt no era un arqueòleg reconegut i que no més era un afeccionat, em va faltar temps per contestar-li dient-li que tampoc la Bernardette era diplomada amb teologia.

Silveri Garrell ha dit...

En el cas de la sang damunt del "propiciatori" (altar) de l'Arca Del Pacte, es de suposar que seria una prova dirigida al Poble Jueu de que realment el Jesus que van crucificar era L'Home Deu, i no pas com creuen ells en la religió jueva que Jesús sols era un home com tots els altres. Mes clar impossible. La prova de la sang amb només la meitat dels cromossomes ho testifica. Si actualment és reconegués oficialment podria crear problemes a l'Orient Mitjà per els quals encara no estan preparats, per això les autoritats jueves encara que saben d'aquests descobriments prefereixen ocultar-ho de moment. Tot ho porta la web ANCHORSTONE.COM que tinc posats els enllaços per tot arreu.