13.1.10

Gegants, Recerca Internet

(Amb numeros blaus damunt es diu l'estatura en metres (clicar per expandir la imatge).  
La imatge es treta d'aquesta web http://www.concienciaradio.com/ .  Cercant amb Google "humanos gigantes" i clicant a dalt esquerra on posa "imágenes" ens trobem amb AIXÒ.  En quant al gegantesc esquelet d'un suposat gegant d'almenys 25 metres d'estatura s'ha comprovat que es una falsificació mitjançant el Fotoshop, ho han investigat estudiant les ombres de les imatges de les persones i han vist que no coincideixen gaire amb les ombres de l'esquelet, sobre això es troba una web que ho explica. Es molt important llegir la Wikipedia que porta els versets de la Biblia que parlen sobre els "nefilim". He trobat una pagina amb fotos i vídeos dels més recents gegants contemporànis que son perfectament verificables.  Les  histories antigues que més es troben arriben fins al gegant sobre la lletra "E" que és el Rei Og (4 metres d'estatura) de La Bíblia, en la resta de gegants més alts no es troba documentació fiable actualment a Internet. En quant al Rei Og, en les diferents traduccions de La Bíblia el seu "llit de ferro" es canvia de nom i es denomina també "sarcòfag tallat en pedra de basalt", la primera denominació la trobem en Biblia Nacar Colunga, i la segona denominació la trobèm en Bíblia Catalana Interconfessional, o sigui: llit de ferro i sarcòfag de pedra venen a significar el mateix. Cercant en la Bíblia De Montserrat ens posa "sarcòfag de ferro", una altre variant on es barregen les dos anteriors denominacions.  (Deuteronomi 3-11.00).  Realment és La Bíblia la que porta la historia escrita més creïble sobre gegants. He cercat el gegant sobre la lletra "B" trobat a Turquia i rés de rés, no especifica gaire la informació que es troba, com tampoc el gegant sobre la lletra "F" trobat a Canton De Lucerna, misteri o més segur desaparició intencionada d'informació. He trobat una altre web interessant. de gegants contemporànis. També la Wikipedia en quant a mitologia dels gegants porta una llista però més aviat les altres histories que no formen part de La Bíblia son molt fantasioses,  brutals i despiadades.També aquesta web es interessant, només s'ha de traduïr amb l'automàtic i a la columna de l'esquerra posa els paisos on s'han trobat gegants. També la web de l'amic Josep Serneget , encara que algunes fotos no acaben d'entrar.  També recomano el llibre extraordinari LES ARRELS MÉS ANTIGUES del meu amic Jaume Clavé que tracta dels gegants que van habitar Catalunya.

1 comentari:

Jaume Clavé Cinca ha dit...

Amic Silveri: Gràcies per fer esment del llibre LES ARRELS MÉS ANTIGUES. Els pobres ens hem de fer propaganda nosaltres mateixos. No crec que s'hagi escrit res més cert sobre l'Atlàntida que el que dic en aquest llibre i tantes altres coses que tu saps i que el món d'avui no vol o no pot pair. Ells s'ho perden! Viuen en la ignorància. I després diran que estimen Catalunya i no volen admetre que el català ja es parlava mil anys i més i tot abasn de Crist, cosa evident pel qui fa ci servir el tupí per pensar.
Sort felicitats per la teva web, ets un franctirador o un simpàtic farer de la Costa Brava que il·lumina un món ple de tenebres..