13.5.09

L'Ocell Fuster (Picot)

Havia llegit quelcom de l'Ocell Fuster i que era més ràpid picant que una metralladora.  Com a cosa curiosa en la Xarxa existeix una llegenda anomenada Nota Savionda  que li atribueix unes 15 percusions per segon, però cercant en la Wikipedia he trobat que posa només unes 20 "vegades" per minut (percusions???), total em penso que la nota de la Wikipedia encara esta en construcció.  Per una altra banda la web musulmana del creacionista Harun Yahya  ens posa que l'Ocell Fuster fa de 9 picades per segon fins al doble que son 18 en una de les especies que existeixen més petites.  De totes maneres fins al moment present la web d'en Harun Yahya es quasi l'unica fiable que existeix en la Xarxa que tracti detalladament de l'Ocell Fuster, i pel que podem veure, més detalladament que la mateixa Wikipedia. Es important cercar-ho amb les paraules "pájaro carpintero pico percusiones".  Es molt difícil de creure que aquest animalet tan fantástic pugui ser descendent dels dinosaures com la Ciencia convencional ens vol fer creure.  Per fer amb el seu bec de 9 a 18 percusions per segon s'ha de tenir un mecanisme molt sofisticat (dissenyat).

1 comentari:

skizo ha dit...

Bé, es dificil de creure per a tu Silveri, que els teus pensaments es basen en la FE y no en PENSAMENT. Hi ha certa diferencia implicita entre CREURE i PENSAR.

Per a mi, es molt mes dificil de creure que existeixi un home amb bata blanca, llarga barba i una vareta magica a la ma...que vagi fent coses ara si ara no...i que a sobre...i aixo es important,..no podem sotmetre-ho a prova...