21.2.08

Evolució Espècies

Els millors vídeos referents a la mentida de l'Evoluciò es troben clicant "evolución especies".
Vídeos http://www.youtube.com/results?search_query=evolucion+especies&search_type=

7 comentaris:

skizo ha dit...

Mentida de l'evolucio?

Caldria preguntar-se primer si no es una mentida aquest gran "diseñador inteligent" que mai s'ha deixat veure, y que permet injusticies al mon.

Diseny inteligent? Jo diria, Diseny Idiota.

Silveri Garrell ha dit...

Perque no creguis no tens cap motiu de tractar d'idiota al que no creus que existeixi. Tu mateix caus en una contradicciò.

skizo ha dit...

Si no en tens proves, quin motiu hi ha per a creure que existeix?

i si no existeix, quin motiu hi ha per a creure-hi?

La prova mes fidedigna del frau de les religions es mirar al progim i veure el que succeeix al mon.

A més, que es el que fa certa la tevs religió? ets cristia perque vas neixer en una societat cristiana. Si haguesis nascut en un a societat musulmana series musulma, si ho haguesis fet en una india, series seguidor de Baal o de Mitra, si haguesis nascut en una societat budista, series budista...llavors, quin motiu hi ha per creure en una religio en concret?

Imagina't que quan moris y vagis al "cel" no t'apareix el Deu cristia, si no Mitra, o Zeus o Baal. Y et diu: ¿Ei, has sigut dolent, perque no has cregut en mi?
Llavors, perque creeus que Deu valora les bones accions quan nomes valora si creus en ell o no?

No es millor no creure-hi, deixar-se de tonterias, y actuar amb bondat?

Y les bones accions començen per situar-nos al nostre lloc de la natura, i el nostre lloc es (i LES PROVES AIXI HO CONFIRMEN) el mateix que el d'una ameba, un escarabat...o el vostre denigrat SIMI.


Salut.

Silveri Garrell ha dit...

LES PROVES també "proven" la Creaciò de Deu, només que alguns tanquen els ulls a les proves.

skizo ha dit...

¿Quines?

¿La creació de la sortida de l'uter femeni, per exemple, que es insuficient per a la sortida del cap de un nen es una creacio divina? En cas que fos aixi, ha de ser un creador molt "chapuza"...doncs significa que es el responsable directe de la mort de milions y milions de nens y mares al llarg de la historia(que per cert, es remonta a mes de 6000 anys...)....Ah! es veritat, oblidada que el Deu "bondados" esta mes que acostumat a matar a gent y a que es mati en el seu nom....es per sentirsen orgullos, i tant que si.

Silveri Garrell ha dit...

Cercant amb Google "pruebas creación Dios", tindràs les respostes.

cerebrosnolavados2 ha dit...

I per que no em respons tu?

Si ens anem creguent(hi ha una petita diferencia amb el terme "pensar") tot el que llegim per internet...en quin estat es troba la nostra capacitat de critica?

Si Deu no volia que pases aixo, perque ens va donar la capacitat de pensar?

DESITJO PENSAR.


I pensant, les uniques conclusions que es poden extreure de tot aixo es que deu es inutil, i en el suposat que existis, un novat.


I torno a dir, que men dius de la creacio i.m.p.e.r.f.e.c.t.a. de l'uter femení? Si deu ens va fer a la seva imatge, rapidament es dedueix que deu també es imperfecte. I si llavors es imperfecte...que el diferencia de nosaltres? O mes encara, que el diferencia de qualsevol conte de fades?

Pero mentrestant, podeu seguir aman a qui mata milions de dones i nens cada any, per la seva "perfecta" creacio de l'uter femeni.