24.10.06

Un Escriptor Polèmic (Zillmer)

Es diu, Hans Joachim Zillmer i és del nostre temps. http://es.wikipedia.org/wiki/Hans-Joachim_Zillmer

Aquesta és la seva web http://www.zillmer.com/ (s'ha de punxar idioma Espanyol en la Bandera, i s'obren les pàgines en Espanyol)

De fet, gran part del contingut del llibre DARWIN SE EQUIVOCO ja ho porten les webs americanes creacionistes, i he posat els vincles d'aquestes webs en aquest blog meu del tema relacionat. Més aviat en Zillmer ha fet els seus llibres amb un enfocament estrictament científic sense barrejar-hi la doctrina cristiana, i es el que el fa diferent dels creacionistes encara que, el contingut científic sigui el mateix. També considera la possibilitat de que la Terra i els éssers vius hagin sigut creats per uns extraterrestres o una mena d'intel·ligència exterior, que realment sembla que en Zillmer va introduir aquestes teories dels "extraterrestres" com una estratagema per fer més vendibles els seus llibres perquè ja sabem que quan és parla de Deu molts ja s'espanten i fugen esperitats. Les 2 entrades següents a aquesta porten els índexs del llibre DARWIN SE EQUIVOCÓ que també es pot trobar punxant al lateral esquerra del blog en l'etiqueta on posa llibres.

22.10.06

El Mite De La Terra Plana

Un dels mites erronis que és porta molt de moda és, creure que antigament era generalitzada la convicció de que la Terra era plana i no esfèrica. El llibre d'en "Tom Bethell de la Editorial Ciudadela" ens ho pot aclarir bastant i és pot trobar amb Google. El títol del llibre és: Guía Políticamente Incorrecta de la Ciencia.

21.10.06

Deriva Continental

La descoberta de la moguda dels continents anomenada Deriva Continental, fa pocs anys que els savis científics l'accepten, rès més que des del 1912, pràcticament ahir mateix. D'això La Biblia ja en parla però en pla més aviat catastrofista relacionat amb un trencament continental: "en temps d'en Peleg és va dividir la terra". Encara que també és pot interpretar com una divisió només "humana de pobles", anem a saber...http://es.wikipedia.org/wiki/Deriva_continental
http://plata.uda.cl/minas/apuntes/Geologia/geologiageneral/ggcap07.htm

Repàs de Volcanologia

Webs sobre Volcanologia
http://www.proteccioncivil.org/recomenda/recoerup.htm
http://www.paho.org/spanish/dd/ped/te_volc.htm
http://www.ineter.gob.ni/geofisica/vol/Amenazas.htm
Icod de los Vinos, Tenerife.
http://www.icoddelosvinos.com/volcan/volcan_docu.htm

Illa de La Palma (Canaries), hipotétic tsunami terrorífic degut a la volcanologia latent. http://silverigar.blogspot.com/search?q=isla+palma

16.10.06

Yellowstone, súmmum volcanisme

El súmmum del volcanisme mundial esta situat precisament en el mateix EEUU, en les Muntanyes Rocalloses i en el Parck National Yellowstone. Com si encara no tinguèssin prous problemes els americans, se'ls hi afegeix el perill de volar pels aires part del seu territori a causa d'una explosió volcànica.
http://images.google.es/images?q=+%22yellowstone%22&ndsp=20&svnum=10&hl=es&lr=lang_es&as_qdr=all&start=0&sa=N

Si cerquem amb Google "supervolcán" ens surt Yellowstone com el principal.
http://www.google.es/search?q=supervolcan&hl=es&lr=&start=10&sa=N

La Banya del Volcà Saint Helens

En l'estat de Washington tenen un volcà que l'han arribat a nomenar "el Mont Fují d'Estats Units".
Podem veure aquestes fotos numerades de l'1 fins al 13.
http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=857517

9.10.06

El Llibre d'Enoch

El llibre apòcrif, Llibre d’Enoch, en parla d’uns àngels que construïen l’Arca i d’unes foses de metalls. També parla de que la terra s'inclinava i tremolava, i de l'aigua retenida sota la terra que estava a punt de provocar la Inundació, i d'uns uns àngels que eren els "vigilants" d'aquesta aigua.
Concretament, des del capítol 65 d’aquesta pàgina fins el capítol 67, es pot trobar una descripció quasi científica del Cataclisme tal com ens el descriu la Ciencia Creacionista actual. http://www.bibliotecapleyades.net/enoch/esp_enoch_2.htm#66

També la Wikipedia porta el Llibre d'Enoch.
http://es.wikipedia.org/wiki/Libro_de_Enoch