27.10.12

Geocentrisme i Heliocentrisme

He trobat en la Xarxa a alguns pensadors intel·ligents que encara creuen en el Geocentrisme que consisteix en que es la volta celeste la que  roda en torn a la Terra, i no, la Terra la que és belluga donant voltes al sol. El sistema geocèntric per entendre'l el podriem representar amb la imatge de dalt en forma d'un univers compacte que volta en torn a un centre de gravetat a on hi figura situada la nostra Terra. D'aquesta manera en un univers compacte no existeixen les velocitats altíssimes que caldria esperar de les estrelles perifèriques voltant en torn a un centre de gravetat ocupat per la Terra, ja que la Velocitat l'hem d'entendre considerant un punt de referència que podria ser en aquest cas la materia fosca, l'èter, o qualsevol sistema de galàxies que es mantingués immòvil respecte a tot el demés que gira. Pero en la teoria que pretenc demostrar com que és El Tot Compacte amb majúscula fins a l'extrem últim final del Cosmos el que gira tot ell a l'uníson, no existeixen parts de fregament degut a que el Sistema arrossega per inèrcia tota la matèria còsmica al girar. En realitat és tal com ho veiem a simple vista i com ho "creien" els antics habitants del nostre planeta. També com que la Redempció Biblica i la Salvació de Jesucrist és fonamenten segons La Bíblia en torn a un Centrisme Terrenal, podriem també entendre que la Terra es el Centre de l'Univers i que el Tot Compacte Celeste es el que gira en paquet fent els dies i les nits.  Segons alguns pensadors es pot entendre l'Univers de dues maneres: amb el Geocentrisme, o bé amb el que és majoritàriament acceptat actualment, l'Heliocentrisme. Però ja m'imagino que si surto a predicar que crec apassionadament en el Geocentrisme, després em vindràn a perseguir els agents de negre de La Inquisició, no de La Inquisició Historica Católica sinó de l'altre "Inquisició", la de la Ciència Oficial, la Ciència en la que mes científics s'hi congratulen perquè hi estan d'acord amb els seus propis interesos, és clar. Em penso que perquè siguin La Gran Majoria els que pensen igual en quant a les teories còsmiques, això no hauria d'invalidar unes altres teories contraries fins al punt de fer-les perseguir "inquisitorialment". La matèria filosòfica que tracto es interessant per fer treballar el cervell i no agafar l'Alzeimer. Alguns científics han arribat a afirmar que no hi ha cap prova contundent de que la Terra és belluga, i diuen que ho va dir fins i tot l'Einstein, que no tenia un pel de tonto.  Només que segons les èpoques estan de moda uns estàndards determinats, i per ser ben vistos en la societat hem de ballar el ball que toquen.  

Fins i tot ha sortit un article a La Vanguardia Digital que parla d'un llibre http://www.lavanguardia.com/ciencia/20130206/54365123254/profesores-universitarios-espanoles-tierra-centro-universo.html

2 comentaris:

Ángel M. Felicísimo ha dit...

Hola. Tropiezas con un pequeño problema: la realidad desautoriza tu creencia. Los movimientos del Sistema Solar no solo son perfectamente conocidos sino que encajan maravillosamente en la teoría de la gravitación de Newton con los perfeccionamientos de la teoría de la relatividad. Si la estructura del Sol, los planetas y sus lunas fuera geocéntrica, ningún satélite artificial estaría en su sitio ya que las órbitas serían diferentes (figura del post). Y por poner otro ejemplo simple: cualquiera con un telescopio puede medir distancias angulares y confirmar que las distancias Sol-Venus o Sol-Luna que predice la figura que pones de ilustración, no ocurren en la realidad. Por cierto, ese gráfico es muy elemental ¿hay alguno donde se muestren las distancias que se proponen en la hipótesis (que no teoría) geocéntrica? Saludos.

Silveri Garrell ha dit...

Angel, gracias por el coment. No pienso extenderme con tratados científicos porque ja hay quienes mas preparados que yo han tratado este tema en sus blogs, y en el primer enlace de mi artículo dirijo los lectores al blog de un profesor en ingeniería náutica del País Vasco que trata el Geocentrísmo con datos matemáticos y gráficos a más no poder. Por mi parte solo intento exprimir al máximo el tema y reducido en cuanto a palabras, para metérmelo mejor en mi cabeza y memorizarlo.