26.4.09

Miró Ardèvol, (artícle polèmic)

El president de l'entitat http://www.e-cristians.net/ va escriure un article a La Vanguardia que va aixecar molta polsseguera . Per la meva part he estat cercant aquest article amb el cercador de La Vanguardia, i he tingut la desagradable sorpresa de que només apareix el títol i no s'hi pot tenir accés a l'artícle. L'artícle es de les dates 15-1-2007. Tot plegat em fa sospitar que li han censurat. Es pot fer la prova de punxar AQUÍ on surt el resultat de cerca i després punxar el títol DISEÑO INTELIGENTE Y EVOLUCIÓN (només pels internautes suscrits de pagament al diari), veurèm que existeix un bloqueig, com també en l'artícle següent de sota que també és escrit per ell i parla de l'avortament, en canvi el tercer de sota que parla de l'Estatut també escrit per ell si que és pot llegir. L'artícle en qüestió també va sortir a http://www.forumlibertas.com/ i el tenim que és pot llegir perfectament AQUÍ. Després sota l'article van apareixent els vincles dels articles que el Forumlibertas publica sobre el Disseny Intel·ligent.

24.4.09

Mutacions Genètiques I Evolució

Son ben minses per no dir nul·les les troballes de mutacions genétiques que siguin positives de millorament dels èssers, la majoria de mutacions son perjudicials relacionades amb les malalties. MUTACIONS WIKIPEDIA. Pel que veig en la Wikipedia és contradiuen, per una part arriben a insinuar que existeixen mutacions de millora , i en un altre dels capítols de la Wikipedia podem llegir en castellà: Ganancia de función :
Es imposible imaginar que por una mutación un gen pueda ganar una nueva actividad, pero quizá el sitio activo de una enzima pueda ser alterado de tal forma que desarrolle especificidad por un nuevo sustrato.
Contesto que si això és Ciencia ells mateixos és contradiuen ja que escriuen primer que hi ha millora i escriuen després que "és imposible imaginar que un gen pueda ganar una nueva actividad". Una altra "perla" literaria científica de l'article Wikipedia que menciono és troba en el capítol Mutació i Evolució, i diu així: Antes se pensaba que las mutaciones dirigían la evolución, pero en la actualidad se cree que la principal fuerza directora de la evolución es la selección natural, no las mutaciones. No obstante, sin mutaciones las especies no evolucionarían. Contesto que el paràgraf es confús, ja que en principi dubta de les mutacions però al final les accepta i després (mots subrrallats) diu SE CREE, fent referència a tenir "fe", i la fe pertany a un altre ordre de coses diferents de la Ciencia, la Ciencia ha de ser verificable, no hi te cabuda aixó de SE CREE. També un altre capítol posa que la majoria de mutacions son "recesives" (ull amb el significat del mot), recessió segons la Wikipedia vol dir anar a la baixa, perdre qualitats, separar-se del camí recte. Em penso que queda bastant clar tot plegat.

23.4.09

Fòssils Transicionals

Els fòssils transicionals son fins al moment la suposada prova en que s'apoien més els evolucionistes per demostrar l'Evolució de les especies. La Wikipedia ens explica quins son els fòssils transicionals de més categoria. També tinc aquí una altre entrada. Tenim l'Archaeopteryx, que ilustra la transició reptil-au, el Tiktaalik i l' Acanthostega (transicionals entre peixos i tetràpods, i els australopitecs (transicionals entre simis i humans). Fent un breu resúm podrien dir començant per l'Archaeopteryx que, segons les troballes tenía plumes i era volador i se'l considera evolucionat dels reptils però la cosa es molt complexa ja que les aus tenen un sistema respiratori diferent dels altres animals, i ademés el sistema de les plumes també suposa una complexitat evolutiva "arquitectònica" complicadíssima per ser descendent dels reptils i encara molt mes estrany seria que les plumes haguessin evolucionat abans que la seva boca amb les seves dents de reptil, tan complexe tot plegat que es pot suposar que era un animal totalment perfecte sense cap necessitat de ser transicional, un animal dotat i especialitzat per una forma de vida determinada. Sobre aquest animal es pot trobar a la Xarxa tota la controversia de les dues bandes oposades, i especialment l'article de SEDIN. En quant al Tiktaalik se suposa que podria ser un peix aixafat per una allau de material sedimentari que li va fer agafar la forma d'un peix amb potes similar a una sargantana molt grossa, en aquest cas les aletes del peix al ser aplastades van agafar la forma de potes, però les restes fossilitzades que s'han trobat son ben minses, aquí en l'artícle SEDIN ho podem veure amb un vídeo. En quant a l'Acanthostega es més a menys com l'anterior amb uns resultats similars, article SEDIN. I per últim en quant al Australopitecs, podem llegir la llarga bibliografia d'articles SEDIN, que tracta de l'Home Fòssil. Però cal que tinguèm en compte que tots els ossos del suposat HOME FÒSSIL que s'han trobat fins al moment present, podrien cabre dintre d'un taut de funeraria, ni més ni menys és així la quantitat de reduïda.

11.4.09

Licuefacció, Complicat Mot)

La licuefacció és el fenòmen que provoca en els terratrèmols que els blocs de pisos és tombin sencers com si fòssin de joguina. Aquest de la imatge sembla que és del terratrèmol d'Italia del dia 3-4-2009, però encara no ha sortit en les fotos de La Vanguardia i l'he tret de la web traduïda aquesta. Es tracta de construïr els edificis sobre roca ben inamovible però quan els construeixen sobre detritus o arenes que puguin ser penetrades per l'aigua ja existeix el perill de que aparegui la licuefacció, amb el moviment sísmic provocant esquerdes i per on entra l'aigua que afebleix els fonaments i tomba els edificis. LICUEFACCIÓ descripció artícles.

Terratrèmol, Italia

Que Nostre Senyor ajudi als damnificats, amén. Sembla que siguem a la fi dels temps amb tants terratrèmols, i aquest d’Itàlia a pocs quilòmetres precisament de Roma es un sisme que ens toca molt d'aprop ja que ha succeït en un país que no es de pobresa extrema com els pobles desgraciats del tercer mon sinó que és un país europeu cent per cent, i per més "inri" s'acabava de celebrar a Roma un congrés sobre Darwinisme, i encara per més "inri" estem en Setmana Santa i Roma no és mereix una sacsejada d'aquesta mena ja que és la capital de la Cristiandat mundial, i no vull dir més perquè la diria massa grossa. Dono el meu més sincer condol als damnificats i a les seves famílies per la fatal catàstrofe tel·lúrica, que s'ho agafin amb filosofia i no s'hi trenquin el cap que no hi ha rés a fer, i en quant a la burleta del Cavaliere el president Berlusconi que, va dir als que havien perdut la casa que s'ho agafessin com unes vacances de càmping, estic d'acord amb ell, només volia aixecar-los la moral i fer-los riure una mica, era més important en aquells moments tant tensos de nerviosisme fer-lis una mica d'humorisme que no pas fer-lis llacrimeig per plorar encara més. Videos sobre terratrèmols. La ciutat de L'Aquila greument afectada pel sisme es la que més surt en els artícles i les fotos de Google.

4.4.09

Crítica Contra El Vaticà

Noticies que arriben del congrés de Roma sobre Darwinisme, i segons he dit en altres notes anteriors només la web musulmana del Harun Yahya porta les úniques pistes que és troben fins el moment a Internet. En aquest artícle fan una crítica molt forta contra el Vaticà i diuen que l'Església ha sucumbit sota les amenaces masòniques.