29.9.08

Richard Dawkins

El més famós escriptor defensor de les teories d'en Darwin en l'epoca actual es Richard Dawkins. Es tant "defensor" que l'han arribat fins i tot a anomenar el rottweiler d'en Darwin, que vol dir el gos ferotge que defensa a'n Darwin. Els seus llibres i la seva web han sigut prohibits en Turquia per influència d'en Harun Yahya. Aquesta és la seva web que es pot traduir amb l'automàtic, i com podem veura fa campanya dels seus llibres sobretot per fer negoci, es clar.

27.9.08

Més enfonsaments

Catalunya es molt rica en enfonsaments de falla, tenim aquest altre que apareix en el mateix itinerari de carretera que parlo en l'article anterior (cingle del fons de la foto, clicar la imatge per expandir-la), però per la part de la dreta anant cap a Olot. Som un pais que ha sigut sacsejat en un passat molt llunyà per cataclismes aterridors, i no vull fer espantar a ningú sinò més bé convido a reflexiò.
Posted by Picasa

Santuari d'El Far, cingle

Com una mostra de la Catalunya cataclísmica tenim el cingle del Santuari d'El Far que apareix majestuós a l'esquerra quan viatgem de Girona cap a Olot passant per Amer. Es una falla d'enfonsament que segons les teories és va produir AIXÍ, i en quant al temps hi ha dues opinions: milions d'anys, o simplement en uns dies, unes setmanes, o uns mesos, que cadascú ho cregui com vulgui.
Posted by Picasa

25.9.08

Un Fórum Interessant

Tracta d'unes crítiques a l'Atles de la Creació, i destaquen molt les aportacions del biòleg Emilio Cervantes (deu n'hi do quin cognom) en contra del Darwinisme. Es fa servir molt la paraula "tautologia" que significa "repetició inútil i viciosa d'un pensament", cosa que encaixa molt bé amb el concepte "darwinisme". http://pablorpalenzuela.wordpress.com/2007/02/21/creacionismo-islamico/

17.9.08

Congrés en Roma: Evolucionisme

Ens espera pel març del 2009 un congrés a Roma sobre el tema Evolucionisme. La cosa és comença a posar molt interessant, tant interessant que treu foc pels queixals per la gran discusió que existeix sobre el tema a nivell mundial, especialment als EEUU. Almenys veiem com els de Roma es comencen a bellugar que ja era hora. Ja estarèm a l'aguait, almenys jo mateix amb aquest blog. Els artícles del Google ho posen amb detall no cal escriure rés més. Però encara hem d'esperar 6 mesos. CONGRÉS ROMA EVOLUCIONISME.

14.9.08

El Llibre Del Papa Ratzinger


He llegit el Llibre Creació i Evolució del Papa Benet XVI. Es una trobada durant un simposi celebrat a Roma a l’any 2006 en el qual intervenia el Cardenal Ratzinger en moltes ponències, i un dels altres cardenals que també intervenia era el cardenal Christoph Schönborn (deu n’hi do quin nom). El llibre no m’ha satisfet gaire per no dir gens i he de dir que vaig quedar-me dormit a la butaca de tan avorrit que el vaig trobar ja que esta escrit amb molts de tecnicismes, poca filosofia, i manca de cites de la Biblia tot més aviat impropi dels personatges religiosos que intervenien. No menciona gaire el Creacionisme Americà i les seves teories i és veu en les ponències dels participants que el tema d’origen protestant tot i ser també científic és “tabú” per no dir prohibit. Uns dels paragrafs que m'han cridar més l'atenció és el que diu: El cardenal Ratzinger ja parlava de la necessitat urgent de renovar la catequesi de la Creació com a fonament de l’autèntica evangelització. Pel que veiem en Ratzinger ja és picava el pit dient que l’Església pecava d’omissió en la catequesi sobre la Creació. El llibre sols ens demostra amb uns plantejaments molt científics, (tant científics que s’han de consultar paraules al diccionari sovint) que existeixen grups de cèl·lules i altres partícules que solen agrupar-se en processos d’optimització, i aquest mecanisme ha sigut demostrat en el laboratori, i fins aquí tota la demostració de l’Evolució. El que ens manca ara és un article o una encíclica de part del Papa parlant de la Creació i l’Evolució i que tingui en compte les investigacions científiques dels creacionistes americans fins el dia d'avui, als quals no els podem oblidar amb l’excusa de ser nosaltres els catòlics massa gelosos amb la nostra veritat. El tant predicat ecumenisme podria començar amb aquestes matèries que poden ser compartides per totes les esglésies cristianes. Es interessant també seguir els artícles del Google que parlen del cardenal CHRISTOPH SCHÖNBORN, el qual ha sigut considerat un creacionista. També l'encíclica HUMANI GENERIS.

12.9.08

El Monstre de Banyoles

Com la majoria de llacs també el Llac de Banyoles te les seves llegendes d'un monstre que vivia en les seves aigües. Es una altre entre moltes de les histories que donen pistes de la coexistència entre homes i dinosaures. El suposat monstre ens el pinten molt ferotge però a ben segur tenia motius per estar enrabiat ja que els humans el volien matar, com sempre s'ha fet amb els animals que fan nosa.