28.5.06

Traducció automàtica-22 (Tsunami, Cometa, ect)

Pot ser que tardi fins tres minuts o més a sortir. La pagina és molt llarga. Contingut molt ampli de dades històriques i científiques amb moltes paraules de blau que formen vincles cap a altres pagines. Es diu d'un possible cometa o d'un tsunami com a causa de la Gran Inundació. -------------------------Traducciò autom. millor hores baixes xarxa

16.5.06

Escorça de Xiprer Petrificada









En la pagina http://www.arkdiscovery.com/noahsarkstones.htm apareixen aquestes fotos i també és pot descarregar un vídeo-audio. Cal no confondre amb pedres d'ancora, sinò que se suposa que eren els trosos de coberta de l'Arca que a mesura que les aigues baixaven Noé anava desmontant i llençant a l'aigua. Per més detalls, aquesta fusta petrificada presenta una textura d'escorça i picant damunt d'ella fa soroll de buit i en el video-audio ho podem sentir. Sembla que era un material adequat per fer de teulat. I per acabar-ho d'arrodonir, la fusta hauria de ser de xiprer. Segons diu La Biblia, el Missatge de Deu a Noé era així : ...Fes-te una Arca de fusta de xiprer amb compartiments i calafatèjala amb betú per dintre i per fora.....

14.5.06

Traducció Automàtica-21 (Expedició any 2002)

Es curiós això del traductor automàtic, a vegades gasta bromes pesades com en la traducció de la frase {Hasan tells us about Reshit and the light}, la qual l'ha traduït per {Hasan nos dice sobre Nueva mierda i la luz...}. Es el paràgraf de sota on estan sentats en una taula. Que perdonin els lectors aquesta parauleta en vermell, la qual no te rès a veure amb l'Arca i només és un fallada del Traductor. Per expandir les fotos s'ha d'anar a la pàgina original aquí: http://www.throneofgod.com/trip/ark.htm -------------------------------------------------------------------------Traducciò autom. millor en hores baixes de xarxa

Permís d'Excavació

Segons el paràgraf en castellà que segueix i que és una traducció automàtica, el permís d'excavació del lloc de l'Arca de moment està congelat degut a que primer han de construïr una gegantina coberta per protegir de la pluja les troballes de les excavacions, i el presupost puja molt i de moment no hi ha diners. Es l'únic paràgraf que he trobat que aclareix el perquè no s'ha excavat encara tota la zona de l'Arca. De moment ens hem de contentar en veure només les fotografies existents en les pagines d'en Wyatt.

Traducció automàtica:
Un permiso de excavación para cavar en el arca nunca ha sido publicado(emitido) por el gobierno turco, previniendo la documentación cuidadosa del sitio. El futuro planifica excavar el arca confieren por mandato un edificio primero debe ser construido sobre 515 pies enteros. mucho tiempo estructura, con el proyecto entero estimado costar $3-4 millones. El dinero aún tiene que ser levantado. La documentación parcial de este sitio de vez en cuando aparecía sobre el 700 Club, 20/20, el Canal de Descubrimiento, el Estudio del Canal, el CNN, Encuentro, y varias estaciones de la televisión locales cristianas, pero Ron Wyatt nunca tenían su propio documental mostrado de la televisión nacional.

6.5.06

El Buidatge d'un Gran Mar

Posted by Picasa
Un turista contempla el gegantesc regueral del Gran Cañón del Colorado. La Ciència Creacionista ha trobat l'explicació científica de l'excavació ràpida d'aquest grandiós esvoranc: un mar per aquí és va buidar. Per a més detalls, hauria haver sigut com a mínim de la cabuda del Mediterràni per fer la feina de desgast de la rasa. El fenòmen se suposa que va ser un aixecament sobtat del Continent Americà i l'enorme massa d'aigua d'un gran mar atrapat dintre el Continent és va drenar per una escletxa fins a excavar aquest gran regueral. També cal suposar que els materials de l'escletxa podien ser sediments recentment dipositats que encara no s'havien endurit (cimentat), i d'aquí que la força de l'aigua ho tingués més fàcil per desgastar l'esvoranc.

Allò que segons la ciència oficial s'ha menjat el Riu Colorado en aproximats 3 milions d'anys, molt bé s'ho podia menjar el buidatge d'un gran mar similar al Mediterràni en només un any: l'Any del Diluvi.

¿¿O és que, amb moltíssim més cabal d'aigua no és pot obrir la bretxa amb moltíssim menys temps, si ademés el material és tou com el fang??

Més tema aquí Gran Canon del Colorado (Sense la Ñ, perque amb Google dóna problemes) Torno a posar el vincle modificat amb l'enye per veure si funciona bé amb el temps Gran Cañon del Colorado

Foto de gran resolució aquí http://es.wikipedia.org/wiki/Imagen:Grand_Canyon_cloud.jpg

2.5.06

Actualisme i Diluvialisme

Existeixen dues maneres de concebre els canvis geològics que ha sofert l'escorça terrestre, mitjançant l'Actualisme o mitjançant el Diluvialisme. La primera és la teoria de la ciència oficial que afirma en quant als moviments tectònics que sempre s'han desarrollat amb la lentitud actual fins i tot en les èpoques més llunyanes de temps, per exemple el moviment de la Falla de Sant Andreu de Califòrnia és desplaça a la velocitat de creixement de les ungles d'una persona, i la Ciència Actualista afirma que sempre ha sigut aquesta mateixa velocitat. La segona manera, el Diluvialisme, la podríem denominar també el Catastrofisme, i suposa que en el passat més llunyà és van donar uns canvis catastròfics els quals van modificar en poc temps la totalitat de l'escorça terrestre, i la Ciència Creacionista situa el temps del Catastrofisme en el mateix any del Diluvi. Com podem comprovar en la imatge d'uns cingles de les Guilleries de Catalunya, la falla es deguda a un 'enfonsament', i no sembla precisament que hagi sigut lent sinó més aviat causat per un sisme molt fort, i només la Catalunya sola per posar un exemple esta plena en les nostres serralades d'aquest tipus d'enfonsaments que formen cingleres a dojo en les muntanyes. Més aviat sembla una catàstrofe repentina molt antiga, que no, un moviment molt lent de mil·límetres anyals. Que cadascú pensi la seva, però, si voleu ser ben vistos haureu de fer costat a la Ciència Oficial que, no admet creences misterioses i sols admet la seva "creença" de Ciència amb corbata i talonari.

Més tema aquí http://www.sedin.org/CC02GAD/cc-02A.html